Způsoby řízení webových projektů - Vlček, Lukáš; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Nedzelský, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá způsoby řízení webových projektů. Mezi hlavní cíle této práce patří stanovení specifik webových projektů a specifik řízení webových projektů, následně pak pomocí těchto specifik porovnat a vybrat vhodné nástroje pro podporu řízení webových projektů. V teoretické části je důkladně popsána oblast webových projektů a webových produktů, které jsou potřeba pro stanovení specifik řízení webového projektu. V praktické části pak autor využívá metodiku PMBOK (2013), pomocí které stanovuje tato specifika. Závěrem této práce, autor na základě stanovených specifik porovnává softwarové nástroje a vybírá ty, které budou vhodné pro podporu řízení webových projektů. Tato práce nabízí způsoby, jak efektivně řídit webové projekty a může posloužit jako pomocník pro výběr vhodných nástrojů pro řízení webových projektů.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses