Návrh a implementace systému platebních terminálů pro Bitcoin - Zima, Martin; Smutný, Zdeněk; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem softwarového řešení pro systém maloobchodních platebních terminálů, které umožňují příjem finančních prostředků v digitální kryptoměně Bitcoin. Autor srovnává svoji práci s již existujícími systémy, vysvětluje technologie spojené s danou kryptoměnou a jejich specifika. Tato teoretická východiska jsou následně využita při návrhu a implementaci vlastního řešení, které bylo realizováno v jazyku Java, operačním systému Android a s využitím webového aplikačního frameworku Spring.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses