Projekt migrace uživatelských dat v nadnárodní firmě při přechodu z Windows XP na Windows 7 - Plzák, Vojtěch (2015)
Tato práce pojednává o migraci uživatelských dat ve velkých firmách. Vlastnímu obsahu práce předchází teoretická část, ve které jsou shrnuty pojmy z oblasti projektů, migrování a firemních směrnic. Obsahem praktické části jsou pak informace, které poskytují komplexní znalosti získané z realizovaného projektu. Následují tak kapitoly obsahující vymezení rozsahu projektu a zajištění bezpečnosti dat při realizaci. Bezpečnost je pojata jak z pohledu krádeže dat na disku, tak i z pohledu ztráty dat například neodbornou manipulací. Čtvrtá kapitola je věnována vlastnímu procesu migrace, ve které je zaznamenán celý postup přesně tak, jak jsem ho sám aplikoval. Na to navazuje část s kritickými faktory, se kterými jsem se setkal, a návrhy na jejich ošetření. Závěr je pak věnován shrnutí celé práce.