Projekt migrace uživatelských dat v nadnárodní firmě při přechodu z Windows XP na Windows 7 - Plzák, Vojtěch; Bruckner, Tomáš, 1974-; Nový, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce pojednává o migraci uživatelských dat ve velkých firmách. Vlastnímu obsahu práce předchází teoretická část, ve které jsou shrnuty pojmy z oblasti projektů, migrování a firemních směrnic. Obsahem praktické části jsou pak informace, které poskytují komplexní znalosti získané z realizovaného projektu. Následují tak kapitoly obsahující vymezení rozsahu projektu a zajištění bezpečnosti dat při realizaci. Bezpečnost je pojata jak z pohledu krádeže dat na disku, tak i z pohledu ztráty dat například neodbornou manipulací. Čtvrtá kapitola je věnována vlastnímu procesu migrace, ve které je zaznamenán celý postup přesně tak, jak jsem ho sám aplikoval. Na to navazuje část s kritickými faktory, se kterými jsem se setkal, a návrhy na jejich ošetření. Závěr je pak věnován shrnutí celé práce.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses