Aplikace principů user experience v procesu tvorby webové služby - Immerová, Kristýna; Čermák, Radim; Řezníček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem této práce je analyzovat a popsat proces návrhu webové služby a způsoby implementace principů User Experience jeho průběhu. V první části práce jsou definovány pojmy User Experience a webové služby. V druhé části je popsán samotný proces návrhu webové služby a metodiky pro aplikaci principů User Experience v tomto procesu. Praktická část práce představuje využití popsaných metod na reálných projektech firmy LMC, s.r.o. V práci se podařilo popsat optimální postup pro aplikaci principů User Experience při návrhu webové služby a popsat roli User Experience designéra v tomto procesu. Výsledky této práce umožňují pochopení této role při návrhu webových služeb a přínosu optimálních procesů pro vývoj služby.
Vedoucí práce: Radim Čermák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses