Analýza on-line hypermarketu s důrazem na využití IT technologií - Burbo, Vitaliy (2015)
Tato bakalářská práce si klade za cíl popsat v teoretické části historii a dynamiku vývoje světového a ruského trhu e-commerce. Zvláštní pozornost je věnována segmentu on-line prodeje potravin v Ruské federaci (Moskva, Pětrohrad). V praktické časti je zanalyzována činnost hypermarketu KUPISMENYA, lídru trhu v potravinářském segmentu na území Petrohradu. V této části je rovněž provedena analýza základních procesů pro systematizaci činnosti on-line obchodu s potravinami.