Analýza on-line hypermarketu s důrazem na využití IT technologií - Burbo, Vitaliy; Čermák, Radim; Řezníček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce si klade za cíl popsat v teoretické části historii a dynamiku vývoje světového a ruského trhu e-commerce. Zvláštní pozornost je věnována segmentu on-line prodeje potravin v Ruské federaci (Moskva, Pětrohrad). V praktické časti je zanalyzována činnost hypermarketu KUPISMENYA, lídru trhu v potravinářském segmentu na území Petrohradu. V této části je rovněž provedena analýza základních procesů pro systematizaci činnosti on-line obchodu s potravinami.
Vedoucí práce: Radim Čermák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses