Přístupy k výuce programování v ČR a ve světě - Šárka, Jakub; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Virius, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Práce obsahuje informace o přístupu k výuce programování především na vysokých školách. Cílem této práce je přehled výuky programování na veřejných a soukromých českých vysokých školách, včetně porovnání s vybranými zahraničními vysokými školami. Práce také obsahuje přehled používaných nástrojů ve vstupních kurzech programování, jak pro začátečníky, tak v prostředí univerzit. V práci je zahrnut přehled používaných metodik výuky informatiky. Výstup slouží školám a studentům ke srovnání stylu výuky mezi školami.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses