Řízení projektu mobilní aplikace - Tran, Tung (2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na řízení projektu vývoje mobilní aplikace. Cílem je aplikování teoretických modelů na konkrétní projekt a jeho vyhodnocení. Měřítkem výsledku je časové dodržení vytvořeného harmonogramu, využití nákladů a splnění určených kritérií k dosažení cílů. První kapitola práce je věnována teorií řízení projektu, zatímco druhá kapitola se prakticky zaměřuje na realizaci projektu. Na závěr je průběh vyhodnocen a k identifikovaným problémům je navrhnuto řešení.