Řízení projektu mobilní aplikace - Tran, Tung; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na řízení projektu vývoje mobilní aplikace. Cílem je aplikování teoretických modelů na konkrétní projekt a jeho vyhodnocení. Měřítkem výsledku je časové dodržení vytvořeného harmonogramu, využití nákladů a splnění určených kritérií k dosažení cílů. První kapitola práce je věnována teorií řízení projektu, zatímco druhá kapitola se prakticky zaměřuje na realizaci projektu. Na závěr je průběh vyhodnocen a k identifikovaným problémům je navrhnuto řešení.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses