Implementace Google Tag Manageru - Kumsta, Tomáš; Hradil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem práce je vysvětlit důvody pro používání Tag Management systémů na webových stránkách. V rámci práce jsou tyto nástroje srovnány na základě výhod a nevýhod jejich funkcionality a použitelnosti. Na základě tohoto srovnání budou nalezeny důvody popularity nástroje Google Tag Manager a ukázána jeho reálná implementace. Jeho praktické využití tkví v nasazování a správě různých měřících, remarketingových a dalších kódů, které může provozovatel internetových stránek potřebovat, bez nutnosti úpravy kódu samotné stránky. Práce obsahuje kompletní návod na implementaci měřícího kódu Google Analytics a remarketingového kódu Google Adwords pomocí Google Tag Manageru. Přínosem této práce je představení těchto řešení a ukázka nastavení pro potřeby reálného internetového obchodu.
Vedoucí práce: Jiří Hradil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses