Na příkladu demonstrujte vývoj aplikací pro systém Windows 10 - Hudec, Jiří (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá představením možností vývoje takzvaných univerzálních aplikací pro připravovanou platformu Windows 10. Cílem je uvést tyto připravované no-vinky do kontextu dosavadního vývoje aplikací pro operační systémy Windows 8.1 a Win-dows Phone 8.1. Součástí práce je i demonstrace těchto nových možností na ukázkové aplikaci.