Na příkladu demonstrujte vývoj aplikací pro systém Windows 10 - Hudec, Jiří; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Suchan, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá představením možností vývoje takzvaných univerzálních aplikací pro připravovanou platformu Windows 10. Cílem je uvést tyto připravované no-vinky do kontextu dosavadního vývoje aplikací pro operační systémy Windows 8.1 a Win-dows Phone 8.1. Součástí práce je i demonstrace těchto nových možností na ukázkové aplikaci.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses