Důvody k nasazení NoSQL , a speciálně MongoDB - Čermák, Miroslav; Palovská, Helena, 1959-; Tomášková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Práce zkoumá důvody nasazení NoSQL databází a speciálně databáze MongoDB. V úvodní části představuje tyto databáze, popisuje jejich členění a specifické vlastnosti včetně jejich výhod. Pokračuje představením databáze MongoDB a případovými studiemi. Pomocí vlastního návrhu modelu elektronického obchodu jsou výhody této databáze ukázány na příkladu. Tyto důvody jsou poté shrnuty v samostatné kapitole.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses