Propojení komunikačních kanálů B2B podniku s dopadem na návštěvnost webových stránek - Matěna, Daniel; Říha, David; Mařík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské práce je analýza čtyř hlavních komunikačních kanálů firmy K-net International Technical Group s.r.o., vyhodnocení jejich vzájemného propojení a zhodnocení celkového dopadu těchto kanálů na návštěvnost webových stránek. Jedná se o Facebook, LinkedIn, emailing a firemní webové stránky. Data z těchto kanálů jsou zpracována pomocí statistických platforem sociálních sítí a online programů MailChimp a Google Analytics. Dosažené výsledky jsou prezentovány v praktické části práce. Za sledované období došlo k úspěšnému propojení všech čtyř kanálů a výsledky značí, že práce firmy v této oblasti má svůj smysl a do budoucna nebude problém integrovat další komunikační kanály.
Vedoucí práce: David Říha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses