Komunikační mix cognac baru U Staré studny - Trinh, Hai Yen; Tahal, Radek, 1970-; Křivinková, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat současný komunikační mix a na základě této analýzy a výsledků z kvalitativního výzkumu navrhnout efektivnější mix takovým způsobem, aby všeobecně zvýšil povědomí o baru a o koňaku samotném. Komunikační kampaň by měla zároveň oslovit a přilákat i mladší cílovou skupinu. V teoretické části jsou vymezené pojmy jako marketing, marketingová komunikace a její jednotlivé složky, dále jsou zmíněné i nové trendy v marketingové komunikaci. Součástí teoretické části je i metodologie práce, ve které jsou popsány použité metody a nástroje. Praktická část se zaměřuje na deskripci dosavadních marketingových aktivit, na interpretaci výsledků kvalitativního výzkumu a posléze na návrh nového komunikačního mixu.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses