Návrh počítačovej manažérskej hry na simuláciu motivácie zamestnancov - Pagáčová, Anna (2015)
Bakalárska práca sa zaoberá návrhom počítačovej manažérskej hry na simuláciu motivácie zamestnancov. Hlavným cieľom práce je vytvorenie návrhu manažérskej hry, ktorá bude podporovať systémové myslenie manažérov a študentov pripravujúcich sa na kariéru manažéra. V prvej časti práce sú rozobraté teoretické východiská danej problematiky, a to hlavne pojem systémového myslenia a motivačných teórií, ktoré sú ťažiskové pre následný návrh hry. Práca v druhej časti prechádza do samotnej analýzy hier a problému motivácie zamestnancov. Poslednú, tretiu časť práce tvorí samotný návrh hry, ktorý je riešený bez technickej realizácie. Poskytuje logiku hry so základným grafickým návrhom.