Návrh počítačovej manažérskej hry na simuláciu motivácie zamestnancov - Pagáčová, Anna; Mildeová, Stanislava, 1959-; Malinová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalárska práca sa zaoberá návrhom počítačovej manažérskej hry na simuláciu motivácie zamestnancov. Hlavným cieľom práce je vytvorenie návrhu manažérskej hry, ktorá bude podporovať systémové myslenie manažérov a študentov pripravujúcich sa na kariéru manažéra. V prvej časti práce sú rozobraté teoretické východiská danej problematiky, a to hlavne pojem systémového myslenia a motivačných teórií, ktoré sú ťažiskové pre následný návrh hry. Práca v druhej časti prechádza do samotnej analýzy hier a problému motivácie zamestnancov. Poslednú, tretiu časť práce tvorí samotný návrh hry, ktorý je riešený bez technickej realizácie. Poskytuje logiku hry so základným grafickým návrhom.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses