Automatizace testování softwaru nástrojem Selenium - Votlučka, Vojtěch (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je popis automatizace testování softwaru pomocí nástroje Selenium WebDriver. Konkrétně se jedná o automatizaci funkčního testování webových aplikací v prostředí elektronického bankovnictví. Mimo popis postupu tvorby testů se jedná také o vytvoření reálně aplikovatelných praktických příkladů napsaných v programovacím jazyce Java. Od teoretického představení problematiky testování softwaru se práce dostává k představení nástroje Selenium a poté jeho využití v oblasti elektronického bankovnictví. Následuje popis postupu automatizace, jejího spouštění i krátké srovnání kapacit z hlediska nákladů mezi manuálním a automatizovaným testováním.