Automatizace testování softwaru nástrojem Selenium - Votlučka, Vojtěch; Buchalcevová, Alena, 1958-; Kolář, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je popis automatizace testování softwaru pomocí nástroje Selenium WebDriver. Konkrétně se jedná o automatizaci funkčního testování webových aplikací v prostředí elektronického bankovnictví. Mimo popis postupu tvorby testů se jedná také o vytvoření reálně aplikovatelných praktických příkladů napsaných v programovacím jazyce Java. Od teoretického představení problematiky testování softwaru se práce dostává k představení nástroje Selenium a poté jeho využití v oblasti elektronického bankovnictví. Následuje popis postupu automatizace, jejího spouštění i krátké srovnání kapacit z hlediska nákladů mezi manuálním a automatizovaným testováním.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses