Bezpečnosť webových aplikácií - Matušek, Václav; Palovský, Radomír, 1959-; Pinkas, Otakar, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalárska práca sa venuje problematike bezpečnosti webových aplikácií. Jej hlavným cieľom je podať prehľad najčastejších útokov v praxi a zároveň popísať možnosti obrany a prevencie, či už na strane užívateľa alebo vývojára webovej aplikácie. Obsahuje taktiež informácie o ich vzniku, prípadne pripomína útoky uskutočnené v minulosti. Následne sa venuje normám a zákonom českej legislatívy, ktoré na bezpečnosť vplývajú, prípadne definujú vhodné techniky pri programovaní. Dôležitým výstupom je aj súhrn pravidiel, ktorými by sa mal programátor riadiť pri písaní bezpečnej aplikácie.
Vedoucí práce: Radomír Palovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses