Regionální osobní železniční doprava v České republice - Slavíček, Petr; Zelený, Lubomír; Růžička, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této práce je analýza regionální osobní železniční dopravy v České republice. Práce se dělí na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se budu věnovat legislativní úpravě osobní železniční dopravy v České republice a Evropské Unii. Opírat se budu o zákon 266/1994 Sb. o drahách, Prohlášení o dráze celostátní a regionální a čtyři balíčky o železničních drahách, které přijala Evropská Unie. Praktická část bude obsahovat v první polovině krátký popis železničních drah v České republice, kde nevystupuje jako majitel nebo provozovatel stát, v části druhé analýzu vybrané trati.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses