Analýza informačních systémů ve společnosti Fincentrum a.s. - Wendeling, Jan (2015)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat a zhodnotit informační systémy ve společnosti Fincentrum a.s. Pozornost bude věnována zejména informačním systémům na bázi ERP a CRM, které firma aktuálně využívá. Hodnocení bude dosaženo na základě osobních zkušeností autora a dále dotazníkovou metodou určenou pro poradce a manažery společnosti. V teoretické části práce budou popsány informační systémy a přiblíženy aktuální trendy. V praktické části jsou rozebírány konkrétní IT nástroje společnosti a následné zhodnocení samotnými uživateli. Práce je určena všem, kteří se zajímají o aktuální dění na poli podnikových informačních systémů, zejména v oblasti nezávislého finančního poradenství.