Analýza informačních systémů ve společnosti Fincentrum a.s. - Wendeling, Jan; Řezáč, Miroslav; Novotný, Ota, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat a zhodnotit informační systémy ve společnosti Fincentrum a.s. Pozornost bude věnována zejména informačním systémům na bázi ERP a CRM, které firma aktuálně využívá. Hodnocení bude dosaženo na základě osobních zkušeností autora a dále dotazníkovou metodou určenou pro poradce a manažery společnosti. V teoretické části práce budou popsány informační systémy a přiblíženy aktuální trendy. V praktické části jsou rozebírány konkrétní IT nástroje společnosti a následné zhodnocení samotnými uživateli. Práce je určena všem, kteří se zajímají o aktuální dění na poli podnikových informačních systémů, zejména v oblasti nezávislého finančního poradenství.
Vedoucí práce: Miroslav Řezáč
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses