Analýza požadavků pro zavedení ECM softwaru v České televizi - Stejskal, Jan; Vencovský, Filip; Šperková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Práce mapuje současnou situaci správy fotografií v České televizi (ČT). Ze strany ČT bude v nejbližší době poptáván ECM systém, který by měl usnadnit práci s fotografiemi napříč odděleními. Cílem této práce bude získání podkladů pro úspěšné zavedení takového systému. První část práce popisuje současnou situaci. Další modeluje procesy, které v ČT probíhají a analyzuje je. Pomocí řízených rozhovorů s pracovníky ČT získává potřebné informace pro definování požadovaných funkcionalit systému. Třetí část shrnuje požadavky na systém a definuje jeho základní funkcionality. Výstupem by mělo být získání dostatečného množství informací pro dodavatelskou firmu, která by měla navrhnout softwarové řešení, nebo předvést již hotový software s návrhem customizací. Hlavní přínos práce tedy spočívá ve shrnutí a analýze požadavků napříč odděleními ČT, což by mělo vést k zavedení komplexního řešení a uspokojení požadavků zaměstnanců tímto systémem.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses