Budování a využívání menších počítačových sítí - Pecka, Jiří; Pinkas, Otakar, 1942-; Palovský, Radomír, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Práce se zabývá návrhem na přebudování domácí sítě podle daných uživatelských požadavků. Hlavním cílem práce je popsat jakým způsobem lze síť rozšířit o další prvky tak, aby umožňovala uživatelům přístup k internetu, datovému úložišti a dalším službám sítě pomocí bezdrátového připojení ve vybraných lokalitách. Práci jsem rozdělil na tři části. V první části popisuji předchozí stav sítě a uživatelské požadavky na přebudování. V druhé části popisuji zařízení sítě a jejich nastavení. Třetí část věnuji testování sítě včetně vyhodnocení síly signálu přístupových bodů ve všech oblastech vybrané lokality a simulace útoku na přístupový bod.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses