Webové mapové služby s využitím geoprostorových dat - Endršt, Jiří; Alexa, Štěpán; Daněk, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zabývá geografickými informačními systémy, seznamuje s nimi, vysvětluje jejich použití v praxi a nastiňuje konkrétní případy, ve kterých jsou tyto systémy použity. Zaměřuje se také na vysvětlení webových mapových služeb WMS a WFS, které jsou využity v praktické části. Cílem praktické části je vytvořit funkční prototyp webové aplikace využívající již zmiňovaných mapových služeb. Tato aplikace má sloužit sportovcům pro nacházení nových sportovních tras na interaktivní mapě.
Vedoucí práce: Štěpán Alexa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses