Návrh interního informačního systému - Kanta, Ondřej (2015)
Práce se zaměřuje na vytvoření modelu podnikového interního informačního systému. Teoretická část charakterizuje možná rizika intranetu a zásady, na kterých by měl být založen. Praktická část obsahuje představení podniku, pro který byl formou případové studie intranet vytvořen, vlastní návrh a realizaci projektu, jeho následné vyhodnocení a výslednou definici modelu podnikového interního informačního systému vycházející ze získaných poznatků.