Návrh interního informačního systému - Kanta, Ondřej; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zaměřuje na vytvoření modelu podnikového interního informačního systému. Teoretická část charakterizuje možná rizika intranetu a zásady, na kterých by měl být založen. Praktická část obsahuje představení podniku, pro který byl formou případové studie intranet vytvořen, vlastní návrh a realizaci projektu, jeho následné vyhodnocení a výslednou definici modelu podnikového interního informačního systému vycházející ze získaných poznatků.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses