Efektivní komunikace a vyjednávání - Fábryová, Dana; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Peterková, Jana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá uměním komunikace a jeho důležitostí nejen na poli mezinárodních vztahů. Popisuje zde nejdůležitější zásady efektivního jednání, je zde kladen důraz nejen na obecná pravidla prvního či následného kontaktu, ale zejména na rozpoznání člověka, se kterým jednáme, a výběr vhodné techniky pro vyjednávání. Práce využívá typologie DISC, kterou obohacuje konkrétními otázkami, které jsou na jednotlivé typologické profily účinné. Bakalářská práce je pojata velice prakticky a vychází nejen z oborné literatury, nýbrž i z vlasních průzkumů a několikaletých pracovních zkušeností.
Vedoucí práce: Zdeněk Matějka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses