Získávání, výběr a adaptace pracovníků - Jirásková, Eliška; Kašparová, Eva, 1958-; Schejbalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Téma této diplomové práce se zaměřuje na oblast z personalistky, která je nepostradatelnou součástí fungování organizací. Jedná se o získávání, výběr a adaptaci zaměstnanců ve společnosti NAPA TRUCKS, spol. s.r.o. Zaměřuje se na analyzování postupů a praktik v této společnosti a na základě teoretických poznatků navržením postupů vedoucích ke zlepšení získávání, výběru a adaptace zaměstnanců. Práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická. Druhá část obsahuje jak popis dosavadních postupů, tak za každým oddílem doporučení pro zlepšení. Cílem práce je analyzovat současné procesy a navrhnout doporučení pro zefektivnění a zlepšení zkoumaných procesů.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses