Obsazování volných služebních míst u Policie ČR - Machková, Michaela; Palíšková, Marcela, 1961-; Šikýř, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem diplomové práce je analyzovat proces obsazování volných služebních míst u Policie České republiky, identifikovat přednosti aplikovaného procesu, popřípadě jeho nedostatky a navrhnout vhodná opatření k řešení zjištěných problémů. Teoretická část práce představuje východiska pro dosažení stanoveného cíle, jsou zde popsány jak personální činnosti předcházející obsazování pracovních míst, tak samotné získávání, výběr, přijímání a adaptace zaměstnanců. V praktické části jsou aplikovány poznatky z teoretické části na Policii České republiky, je zde popsán a zhodnocen systém získávání, výběru, přijímání a adaptace policistů. Následně jsou v příslušných kapitolách uvedeny případné návrhy na zlepšení současné situace.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses