Postavení Německa a Španělska na mezinárodním trhu cestovního ruchu - Sládková, Aneta; Abrhám, Josef; Brůžková, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat pozici Španělska a Německa na trhu mezinárodního cestovního ruchu. Jako hlavní ukazatelé slouží dostupná statistická data související s odvětvím turismu. Dalším záměrem práce je popsat a zhodnotit cestovní ruch a jeho dopad na ekonomickou situaci v obou destinacích. Závěrečná část uvádí možnosti budoucího směřování těchto zemí.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses