Pivo jako motiv cestovního ruchu - Marek, Tomáš; Mlejnková, Lena; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
V této práci je vymezen a charakterizován Liberecký kraj z pohledu geografického a z pohledu cestovního ruchu. Následně je v práci vymezeno pivo jako motiv cestovního ruchu, popsáno pivo v historických souvislostech a význam piva pro českou kulturu. Hlavní cílem práce je charakterizovat cestovní ruch spojený s pivem v Libereckém kraji, a to v jeho konkrétních podobách, shrnutí těchto poznatků a vytvoření doporučení. Pro tyto účely byly použity metody kompilace a komparace z dostupných sekundárních zdrojů a interview se zainteresovanými osobami. Dílčím cílem práce v praktické části je navrhnout produkt cestovního ruchu vycházející z nasbíraných informací v předešlé části práce, z vlastního pozorování, ale i ze sekundárních zdrojů jako jsou zprávy v periodickém nebo denním tisku nebo z rozhovorů se zainteresovanými osobami. Tento produkt má formu zájezdu za atraktivitami spojenými s pivem na vybraném území.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses