Podnikatelský plán - Urychová, Veronika (2015)
Cílem bakalářské práce je vypracovat podnikatelský plán internetové sítě Snouti.es, posoudit jeho proveditelnost a ujasnit si strategické cíle organizace. Snouti.es je projektem neziskové organizace, která bude založena za účelem pomáhání zvířatům. Práce je rozdělena na dvě hlavní části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části je definován podnikatelský plán a jeho jednotlivé části. Dále jsou zde sepsány možnosti financování klasického podniku i neziskových organizací. Praktická část aplikuje metody a teoretické poznatky v konkrétním podnikatelském plánu.