Podnikatelský plán - Urychová, Veronika; Krause, Josef, 1978-; Čámská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem bakalářské práce je vypracovat podnikatelský plán internetové sítě Snouti.es, posoudit jeho proveditelnost a ujasnit si strategické cíle organizace. Snouti.es je projektem neziskové organizace, která bude založena za účelem pomáhání zvířatům. Práce je rozdělena na dvě hlavní části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části je definován podnikatelský plán a jeho jednotlivé části. Dále jsou zde sepsány možnosti financování klasického podniku i neziskových organizací. Praktická část aplikuje metody a teoretické poznatky v konkrétním podnikatelském plánu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses