Vývoj letiště Václava Havla a jeho dopad na CR v ČR - Mirschitzka, Thomas; Herget, Jan; Tatek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tématem této bakalářské práce je Vývoj Letiště Václava Havla a jeho dopad na cestovní ruch v České republice. Pro účely jejího správného interpretování a pochopení jsou na začátku vysvětleny základní pojmy spojené s cestovním ruchem a dopravními službami. Dále je představena historie a vývoj pražských letišť od počátků až do současnosti. Pozornost je věnována především letišti v pražské Ruzyni. Práce se soustředí na ekonomické dopady, které má pražské letiště na českou ekonomiku díky přilétajícím cestujícím. Cílem je jejich demonstrování vlastními analýzami a šetřeními probíhajících na Letišti Václava Havla.
Vedoucí práce: Jan Herget
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses