Podnikatelský plán e-shopu - Kuděj, Jan (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zpracování podnikatelského plánu e-shopu s doplňky stravy a sportovním vybavením. Cílem práce je především zhodnotit životaschopnost konkrétního podnikatelského plánu. V teoretické části jsou definovány základní pojmy týkající se podnikání a podnikatelského plánu a je zde také popsáno, jak podnikatelský plán sestavit. V praktické části práce je poté zpracován konkrétní podnikatelský plán, jehož součástí je popis podnikatelské příležitosti, stanovení strategických cílů podniku pomocí metody SMART, analýza konkurence, popis potenciálních trhů, marketingový mix, SWOT analýza a finanční plán.