Podnikatelský plán e-shopu - Kuděj, Jan; Boukal, Petr, 1962-2022; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zpracování podnikatelského plánu e-shopu s doplňky stravy a sportovním vybavením. Cílem práce je především zhodnotit životaschopnost konkrétního podnikatelského plánu. V teoretické části jsou definovány základní pojmy týkající se podnikání a podnikatelského plánu a je zde také popsáno, jak podnikatelský plán sestavit. V praktické části práce je poté zpracován konkrétní podnikatelský plán, jehož součástí je popis podnikatelské příležitosti, stanovení strategických cílů podniku pomocí metody SMART, analýza konkurence, popis potenciálních trhů, marketingový mix, SWOT analýza a finanční plán.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses