Analýza tímu v organizácii a kritériá jeho efektívnosti - Valentínová, Alexandra; Nový, Ivan, 1956-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práca sa zaoberá analýzou existujúceho pracovného tímu v slovenskej spoločnosti Artexe s.r.o. Cieľom práce je zaradenie vybraného tímu na základe získaných teoretických poznatkov a odhalenie jeho slabých stránok. Teoretická časť práce definuje základné pojmy a zoskupuje informácie potrebné pre uskutočnenie analýzy. V praktickej časti je potom sledovaný pracovný tím testovaný z hľadiska rôznych kritických oblastí. Pre pozorovanie je použitá metóda dotazníka. Spolu je výskum tvorený štyrmi výskumnými dotazníkmi, ktoré sledujú problematické dimenzie tímu, potrebu teambuildingu a typické role jednotlivých členov tímu. Výsledky analýzy slúžia k odhaleniu problematických oblastí a následne na to k návrhu konkrétnych odporučení pre efektívnejšie fungovanie pracovného tímu spoločnosti Artexe. Zozbierané návrhy riešení vychádzajú z odbornej literatúry a z výskumov domácich aj zahraničných autorov.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses