Fiskální iluze v oblasti zdanění v ČR - Maštalířová, Adéla (2015)
Práce pojednává o problematice tvorby fiskálních iluzí v oblasti zdanění v České republice. V první části přináší práce shrnutí teoretických poznatků o fiskálních iluzích, zaměřené především na daňové iluze. Druhá část práce se potom zabývá provedením dotazníkového šetření, aplikovaném na vybraném vzorku občanů České republiky.