Fiskální iluze v oblasti zdanění v ČR - Maštalířová, Adéla; Zimmermannová, Jarmila; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce pojednává o problematice tvorby fiskálních iluzí v oblasti zdanění v České republice. V první části přináší práce shrnutí teoretických poznatků o fiskálních iluzích, zaměřené především na daňové iluze. Druhá část práce se potom zabývá provedením dotazníkového šetření, aplikovaném na vybraném vzorku občanů České republiky.
Vedoucí práce: Jarmila Zimmermannová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses