Implementace inovačního projektu v obchodní společnosti - Vaňkát, Erik (2015)
Práce se zaměřuje na analýzu konkrétního inovačního projektu a následné zhodnocení procesu inovace ve středně velké obchodní společnosti. Následuje analýza zdrojů, která ústí v navržení konkrétního dalšího rozvoje inovační strategie. Teoretická část analyzuje odbornou literaturu, která je zaměřena především na teorii inovací, inovačních strategií a inovačních procesů. Praktická část je zaměřena na detailní popis konkrétního inovačního projektu, dále na kritiku jeho některých chyb a na možnost rozšíření projektu do dalších oblastí.