Implementace inovačního projektu v obchodní společnosti - Vaňkát, Erik; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Jiřinová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Práce se zaměřuje na analýzu konkrétního inovačního projektu a následné zhodnocení procesu inovace ve středně velké obchodní společnosti. Následuje analýza zdrojů, která ústí v navržení konkrétního dalšího rozvoje inovační strategie. Teoretická část analyzuje odbornou literaturu, která je zaměřena především na teorii inovací, inovačních strategií a inovačních procesů. Praktická část je zaměřena na detailní popis konkrétního inovačního projektu, dále na kritiku jeho některých chyb a na možnost rozšíření projektu do dalších oblastí.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses