Provozně-marketingová studie ubytovacího zařízení - Pertilová, Klára; Indrová, Jarmila; Postulková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce je zaměřená na provoz čtyřhvězdičkového hotelu v Praze. Hlavním cílem je analýza provozu, využití potenciálu a napojení na manažerskou společnost. Teoretická část se zabývá ubytovacími službami a jejich vývojem, definováním hotelu jako takového, marketingem zaměřeným na hotelnictví a marketingovým mixem. V další části je tato teorie aplikována na konkrétní ubytovací zařízení a je vytvořena celková analýza provozu, SWOT analýza a identifikovány využívané nástroje marketingového mixu. Závěrem jsou opatření vedoucí ke zlepšení současné situace hotelu.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses