Zpracování podnikatelského záměru na provoz ubytovacího zařízení - Tabáková, Veronika (2013)
Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského záměru na provoz penzionu s restaurací a wellness.Teoretická část práce se věnuje vymezení legislativy a náležitostí podnikatelského plánu a jeho struktuře. Praktickou částí práce je pak vytvoření konkrétního podnikatelského plánu. Práce je doplněna o grafiku jídelního lístku penzionu.