Zpracování podnikatelského záměru na provoz ubytovacího zařízení - Tabáková, Veronika; Petrů, Zdenka, 1953-; Gabrielová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského záměru na provoz penzionu s restaurací a wellness.Teoretická část práce se věnuje vymezení legislativy a náležitostí podnikatelského plánu a jeho struktuře. Praktickou částí práce je pak vytvoření konkrétního podnikatelského plánu. Práce je doplněna o grafiku jídelního lístku penzionu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses