Podnikatelský plán - webová aplikace služeb pro cizince - Daněk, Michal; Hartman, Ladislav; Furchová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této práce je tvorba podnikatelského plánu s důrazem na ověření životaschopnosti podnikatelského záměru na webovou aplikaci služeb pro cizince. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části popisuji metody, které budu aplikovat v části praktické, tedy především jednotlivé části podnikatelského záměru. V praktické části potom sestavuji samotný podnikatelský plán, jehož stěžejními částmi v této práci jsou průzkum trhu, analýza vstupů a finanční plán.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses