Nabídka vybrané cestovní kanceláře - Jirušková, Pavlína (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky vybrané cestovní kanceláře. V tomto případě byla zvolena cestovní kancelář TIME TRAVEL. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část se zabývá vysvětlením základních pojmů z oblasti cestovního ruchu, které jsou zásadní pro tuto práci. Druhá část je věnována již samotné cestovní kanceláři. Nejprve charakterizuje její činnost, poté podrobně analyzuje nabídku, zejména z hlediska typů zájezdů a cílových destinací, ubytování, stravování a dopravy. Na závěr je nabídka zhodnocena pomocí SWOT analýzy, která odhaluje silné stránky, slabé stránky, příležitosti a potenciální hrozby cestovní kanceláře.