Nabídka vybrané cestovní kanceláře - Jirušková, Pavlína; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky vybrané cestovní kanceláře. V tomto případě byla zvolena cestovní kancelář TIME TRAVEL. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část se zabývá vysvětlením základních pojmů z oblasti cestovního ruchu, které jsou zásadní pro tuto práci. Druhá část je věnována již samotné cestovní kanceláři. Nejprve charakterizuje její činnost, poté podrobně analyzuje nabídku, zejména z hlediska typů zájezdů a cílových destinací, ubytování, stravování a dopravy. Na závěr je nabídka zhodnocena pomocí SWOT analýzy, která odhaluje silné stránky, slabé stránky, příležitosti a potenciální hrozby cestovní kanceláře.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses